Kaurarieska

Sekoita kaikki aineet ja kumoa leivinpaperin päälle pellille.

Paista noin 1/2 tuntia 200 C kauniin ruskeaksi.

Leivästä saa gluteenittoman käyttämällä gluteenittomia jauhoja.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Liljuska54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)47g15kcal1.5g2.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.7g16kcal0.5g3.3g0.1g0.2g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 5.1g7.3kcal0.6g0g0.5g0g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl7g25kcal1g3.9g0.5g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana127g126kcal7.2g18.6g2.2g1.8g
Valittu annoskoko64g63kcal3.6g9.3g1.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna32g32kcal1.8g4.7g0.6g0.5g
Arvot/100g100g99kcal5.7g14.6g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298534