Tallinnan hapankaali mukailtu

Ruskista sipuli ja pekoni pannulla.

Lisää muut aineet ja hauduttele hapankaali pehmeäksi.

Lopuksi lisää hiukan smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria Suomalainen Pekoni, 15g/kpl23g79kcal3.2g0.1g7.2g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Tomaattisose (pyre) (Eldorado), annos 70g8.7g6.7kcal0.5g1g0g0g
Piparjuuri, annos 10g1.2g0.5kcal0.1g0.1g0g0.1g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 6.2g24kcal0.1g0.1g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana127g228kcal8.2g3.8g19.6g0.6g
Valittu annoskoko64g114kcal4.1g1.9g9.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna32g57kcal2.1g1g4.9g0.2g
Arvot/100g100g179kcal6.4g3g15.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306940