Tonnikalakurpitsa piirakka

Valmista pohja.

Lisää tomaattimurska.

Raastettu porkkana, tonnikala ja kurpisapalat.

Päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa n 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 6.2g1kcal0g0.1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.8g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g8.9g3.1kcal0.1g0.6g0g0.1g
Tonnikala vedessä, rainbow13g13kcal2.5g0.1g0.2g0g
Voi 8.9g65kcal0.1g0g7.2g0g
Talkkunajauho, sisältää ohraa 3.1g10kcal0.3g1.8g0.1g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 12g40kcal1.2g8.1g0.1g0.4g
Leivinjauhe 0.4g0.8kcal0g0.2g0g0g
Juustoraaste, emmental, Ingman, 1506.2g24kcal1.8g0.1g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana127g315kcal12g22.6g18.8g2g
Valittu annoskoko64g158kcal6g11.3g9.4g1g
Annoskoko puolitettuna32g79kcal3g5.7g4.7g0.5g
Arvot/100g100g248kcal9.4g17.8g14.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310094