Marinoitua kanaa ja kasviksia (Kiinalaista)

Valmistus:
1.Marinadi: Sekoita
0.5 rkl riisiviiniä
0.5 rkl maissitärkkelystä
1 tl stevia jauhetta
1 rkl seesamiöljy
2 x valkosipulinkynsi
560g kanaa suikaloituna
Peitä kelmulla ja jätä marinoitumaan 30 min, ota sitten kana sivuun ja heitä marinadi pois.

2. Kuumenna 0.5 rkl seesamiöljyä wokissa, paista kanoja kunnes lähes kypsiä.

Siirrä sivuun.

3. Yhdistä 0.5 rkl maissitärkkelystä ja 0.5 rkl soijakastiketta ja jätä odottamaan.

Kaada jäljelle jääneet 0.5 rkl seesamiöljyä wokkiin, lisää parsakaali, porkkanat, herneenpalot, paista käännellen 2 minuuttia.

4. Lisää 1.25dl lihalientä, peitä wokki kannella ja anna hautua 1 minuutti.

Sekoita joukkoon pinaatin lehdet liha ja maissitärkkelysliuos.

Keitä kunnes neste kiehuu ja sakenee.

Syö.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Kesaksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin nahaton rintafilee22g23kcal5.1g0g0.3g0g
Seesamiöljy, Amoy0.6g5.3kcal0g0g0.6g0g
Maissitärkkelys 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Soijakastike 0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 12g4.1kcal0.5g0.2g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g7.8g2.2kcal0g0.5g0g0.2g
Sokeriherneen palko4.9g1.5kcal0.2g0.2g0g0g
Lihaliemi laimennettu 4.9g0.9kcal0g0.1g0g0g
Pinaatti 10g1.3kcal0.2g0g0g0.1g
Mirin (makea riisiviini) (Yutaka), annos 10g0.6g1.7kcal0g0.4g0g0g
Soijakastike 0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Maissitärkkelys 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Stevia mak.jauhe (Canderel), annos 1g0g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Seesamiöljy, Amoy0.2g1.8kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana128g87kcal12g3.4g2.2g1.2g
Valittu annoskoko64g43kcal6g1.7g1.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna32g22kcal3g0.9g0.6g0.3g
Arvot/100g100g68kcal9.4g2.7g1.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330421