Kevyt rahkapiirakka

Tee normi pullataikina.

Sekoita täytteen aineet keskenään.

Laita pohja piirakkavuokaan ja täyte päälle.

Uuni 200 astetta .Paista noin 20-20 min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Kaijukka2013
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen7.5g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Hiiva, 50g1.9g1.1kcal0.2g0g0g0g
Sokeri1.8g7.3kcal0g1.8g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.7g2.3kcal0.1g0.4g0.1g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 12g42kcal1.2g8.5g0.1g0.4g
Margariini 80% keskiarvo2.2g16kcal0g0g1.8g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki19g11kcal1.6g0.9g0g0g
Sokeri 4.8g19kcal0g4.8g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)3.7g8.2kcal0.5g0g0.7g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 7.5g2kcal0g0.1g0.1g0.1g
Rusina2.2g6.2kcal0.1g1.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana127g238kcal7.8g37.4g5.6g1.8g
Valittu annoskoko64g119kcal3.9g18.7g2.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna32g59kcal2g9.4g1.4g0.5g
Arvot/100g100g187kcal6.1g29.4g4.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=350434