Pyttipannu

Pilko ainekset, kuumenna runsaasti rypsi- tai muuta ruokaöljyä pannulla.

Paista kunnes perunat ovat kypsiä.

Mausta suolalla, valkopippurilla, kuminalla ja yrttimausteella.

Päälle tuoretta persiljaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 28g22kcal0.5g4.4g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Paprika, punainen3.9g1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Nakki, keskiarvo 24g55kcal2.7g0.3g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana127g159kcal6.6g10.8g9.8g1g
Valittu annoskoko64g80kcal3.3g5.4g4.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna32g40kcal1.7g2.7g2.5g0.3g
Arvot/100g100g125kcal5.2g8.5g7.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354686