Katkarapu-avokaado salaatti

Sulata katkaravut pussin phjeen mukaan.

Halkaise avokaado ja poista kivi, kuutio.

Kuutioi sipuli.

Silppua tuore tilli.

Sekoita Cremé Fraicé ja majoneesi keksknään, lisää avokado, katkaravut, sipuli ja tilli, sekoita.

Anna maustua n. 1h ajan kylmässä.

Loistavaa paahtoleivän päällä!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Mariska82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Avokado, kuorittu, kivetön 13g25kcal0.3g0.1g2.5g0.9g
Punasipuli, kuorittu, 100g13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Katkarapu, rainbow19g19kcal4.4g0g0.2g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio11g15kcal0.3g0.7g1.3g0g
ULTRA KEVYT MAJONEESI (Felix), annos 10g3.2g5.8kcal0.1g0.4g0.5g0g
Tilli, tuore 5.3g1.6kcal0.2g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana128g141kcal11g3.6g9g2.4g
Valittu annoskoko64g70kcal5.5g1.8g4.5g1.2g
Annoskoko puolitettuna32g35kcal2.8g0.9g2.3g0.6g
Arvot/100g100g110kcal8.6g2.8g7.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359430