Jauheliha-tomaattikeitto

Paista jauheliha.

Mausta suolalla, chilihiutaleilla, mustapippurilla, oreganolla, basilikalla ja paprikajauheella.

Kaada tomaattimurskapurkit kattilaan ja huuhdo ne tilkalla vettä.

Kaada jauheliha mukaan.

Lisää vielä teelusikallinen sokeria sekä Koskenlaskija juusto.

Anna poreilla hiljalleen vähintään 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 17g39kcal3.3g0g2.9g0g
Tomaattimurska 42g12kcal0.2g2.2g0.1g0.8g
Flora kulta juokseva (Flora), annos 10g0.5g3.5kcal0g0g0.4g0g
Sokeri 0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g4.2g12kcal0.8g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana128g135kcal8.6g5g8.6g1.6g
Valittu annoskoko64g68kcal4.3g2.5g4.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna32g34kcal2.2g1.3g2.2g0.4g
Arvot/100g100g106kcal6.7g3.9g6.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437425