Koskenlaskija keitto

Kuori peruna ja keitä.

Ruskista jauheliha.

Lisää vihannekset melkein pehmeisiin perunoihin ja lopuksi koskenlaskija juusto.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2725 grammaa

Ninajo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g14g8.4kcal0.2g1.8g0g0.1g
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Vihannessekoitus (pakaste)9g3.3kcal0.2g0.6g0g0.3g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g2.9g8.2kcal0.6g0g0.6g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen9g13kcal1.8g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana128g66kcal5.6g4.8g2.6g0.8g
Valittu annoskoko64g33kcal2.8g2.4g1.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna32g17kcal1.4g1.2g0.7g0.2g
Arvot/100g100g52kcal4.4g3.8g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86438