Pannukakku (karppi)

Sekoita aineet, anna turvota.

Paista, kuten pannaria paistetaan 225 asteessa, mutta pidempään.

Tulee iso uunipellillinen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt44g20kcal1.4g2.1g0.7g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g4.4g26kcal0.9g0.3g2.4g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g1.3g0.1kcal0g0g0g1.1g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Voi 2.2g16kcal0g0g1.8g0g
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana128g159kcal7.6g4.8g12.2g2.2g
Valittu annoskoko64g80kcal3.8g2.4g6.1g1.1g
Annoskoko puolitettuna32g40kcal1.9g1.2g3.1g0.6g
Arvot/100g100g125kcal6g3.8g9.6g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197070