Makkarakastike ala Tuula

Kuori lenkki ja leikkaa kuutioiksi.

Ruskista makkarat ja sipulit kevyesti öljyssä.

Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita ja lisää tomaattimurska sekä vesi.

Anna kiehua hiljalleen n. 5 min. Lisää hillosipulit.

Mausta sinapilla, pippurilla ja suolalla.

Anna hautua pari minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkki, kevyt sininen HK11g19kcal1.1g1.1g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)6.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Voi 0.6g4.4kcal0g0g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.4g1.5kcal0g0.3g0g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g22g7.7kcal0.4g1.5g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 3.1g1.5kcal0g0.3g0g0g
Sinappi 0.7g0.9kcal0g0.1g0g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 6.6g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana128g75kcal3.2g7.6g3.2g1g
Valittu annoskoko64g38kcal1.6g3.8g1.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna32g19kcal0.8g1.9g0.8g0.3g
Arvot/100g100g59kcal2.5g5.9g2.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334174