Broileri-pekonivuoka

Keitä makaronit (500g).

Tulee 1350g valmista makaronia.

Paista broilerit ja pekoni.

Lisää Fraiche, ruokakerma, juustoraaste ja ketsuppi.

Voit myös laittaa lorauksen sinappia.

Sekoita kastike makaroonin.

Laita uuniin.

Paista 200c noin ½h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Pikkujupu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus3.1g11kcal0.4g0g1g0g
Kariniemen kananpojan fileesuikale hunajamarinadissa14g19kcal2.6g0.2g0.8g0g
Valio fraiche 5%4.4g3.9kcal0.2g0.3g0.2g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)8.8g15kcal0.3g0.4g1.3g0g
Polar 15% juustoraaste (150g)2.2g5.7kcal0.7g0g0.3g0g
Ketsuppi, Felix1.6g1.5kcal0g0.3g0g0g
Makaroni, keitetty suola vedessä Kypsennetty (Padana)30g39kcal3.5g21.9g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana128g187kcal15.4g46.2g7.8g0g
Valittu annoskoko64g94kcal7.7g23.1g3.9g0g
Annoskoko puolitettuna32g47kcal3.9g11.6g2g0g
Arvot/100g100g146kcal12.1g36.2g6.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=72821