Hirvikaalikeitto

Hirvenjauheliha paistetaan voissa, keitinliemeen lisätään lihaliemi, paistettu jauheliha, ja keräkaali, juurekset lisätään kun kaalia alkaa kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g0.8g5.7kcal0g0g0.6g0g
Hirvi, jauheliha (-), annos 200g12g14kcal2.6g0g0.4g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g7.8g2.3kcal0.1g0.4g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g18g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Keräkaali, 100g25g6.1kcal0.3g0.9g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana128g65kcal6.4g3.8g2.2g1.8g
Valittu annoskoko64g32kcal3.2g1.9g1.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna32g16kcal1.6g1g0.6g0.5g
Arvot/100g100g51kcal5g3g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368856