Jauheliha-herkkari-bolognese

Silppua sipuli ja valkosipuli ja hauduta öljyssä.

Siirrä sivuun.

Jauha liha (tai käytä valmista jauhelihaa) ja paista kahdessa erässä öljytilkassa.

Lisää neljään osaan halkaistut herkkusienet ja sipulit, häränlihafondi ja vesi kiehuvana.

Lisää myös tomaattipyree ja keittele puolisen tuntia, tai kunnes vesimäärä on vähentynyt mieleiseksi kastikkeeksi.

Mausta maun mukaan: minä laitoin paprikajauhetta, chiliä, juustokuminaa ja korianteria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan takuumurea paisti (Atria), annos 100g24g26kcal4.9g0g0.6g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g3.3g2.4kcal0.1g0.4g0g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g0.5g0.8kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 24g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Herkkusieni 9g1.5kcal0.2g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana128g72kcal10.4g1.4g2.2g0.2g
Valittu annoskoko64g36kcal5.2g0.7g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna32g18kcal2.6g0.4g0.6g0.1g
Arvot/100g100g56kcal8.1g1.1g1.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229006