Tomaattinenkiinankaalikeitto

Hienonna sipuli ja kuulota sitä pikku hetki öljyssä.

Lisää pieneksi pilkottu kesäkurpitsa ja jatka.

Lisää silputtu kaali ja jokunen desi vettä.

Anna hatua kannen alla miedolla lämmöllä.

Viipaloi porkkanat ja lisää ne kattilaan.

Lisää tomaattimurskat ja pyre.

Maistele ja lisää fondia maun mukaan.

Anna porista kauan.

Itse keitin noin 2 tuntia.

Annoskoko oli lopulta 5 x 405g

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 682 grammaa

Haanis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattipyree, Pirkka1.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g6.9g2.4kcal0.1g0.5g0g0.1g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g9g3.3kcal0.1g0.6g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.8g7kcal0g0g0.8g0g
Kesäkurpitsa zucchini 6.6g1.2kcal0g0.2g0g0g
Kiinankaali 16g3.2kcal0.2g0.4g0g0.1g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.8g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana128g40kcal0.8g4.4g1.6g0.6g
Valittu annoskoko64g20kcal0.4g2.2g0.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna32g10kcal0.2g1.1g0.4g0.2g
Arvot/100g100g31kcal0.6g3.4g1.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428929