Lihakeitto (helppo)

Keitä lihoja suolavedessä, kuori vaahto pinnalta ja anna porista hiljalleen pari-kolme tuntia.

Lisää sipuli ja kasvikset, keitä kypsäksi.

Lisää reilusti jauhettua maustepippuria (tulee tumma, mut ah! niin ihana liemi).

Tarkista vielä suola, lisää tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 455 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaisti lihat (X-tra), annos 800g20g30kcal3.3g0.1g1.7g0g
Vesi21g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset+peruna (Apetit), annos 100g21g12kcal0.3g2.6g0g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi2.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana128g83kcal7.2g5.4g3.4g0g
Valittu annoskoko64g42kcal3.6g2.7g1.7g0g
Annoskoko puolitettuna32g21kcal1.8g1.4g0.9g0g
Arvot/100g100g65kcal5.6g4.2g2.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204902