Punainen kanakastike

Pannun kuumenemaan öljyn kanssa.

Paista kanafilepalaset kypsiksi.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää Wokkivihannekset.

Paista 5-10 minuuttia.

Lämmitä desi vettä vedenkeittimessä tai mikrossa.

Seikoita siinä kanaliemikuutio ja kaada se soppaan.

Lisää samalla paseerattu tomaatti.

Tämän vaiheen voi jättää pois, mutta lisää juustoraaste.

Se sakeuttaa ja makustaa kastiketta.

Anna muhia pikkulämmöllä ainakin vartti.

Tarjoile riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan fileesuikaleet (Kariniemen), annos 250g167g183kcal38.4g0g3g0g
Valkopippuri, annos 1g1g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g3.7g10kcal0.7g0.2g0.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 33g0kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g167g50kcal1.7g10g0.3g0g
Wok-vihannessekoitua Pirkka 450g150g50kcal4.2g8.1g0.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl8.3g75kcal0g0g8.3g0g
Minimaissi (pienet maissintähkät, Pirkka Aasia) (Pirkka), annos 225g75g12kcal1.5g1.1g0.2g0g
Juustoraaste emmental punaleima25g98kcal7.3g0g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1260g956kcal107.6g38.8g40.4g0g
Valittu annoskoko630g478kcal53.8g19.4g20.2g0g
Annoskoko puolitettuna315g239kcal26.9g9.7g10.1g0g
Arvot/100g100g76kcal8.5g3.1g3.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334953