Tanttamarin mutakakku

Sulata voi ja suklaa kulhossa mikrossa tai vesi hauteessa.

Voitele irtopohjainen vuoka.

Anna voi-suklaa seoksen jäähtyä hetken ja vatkaa kananmunat yksitellen joukkoon.

Taikina voi hetkeksi juoksettua, mutta kuohkeutuu uudelleen.

Sekoita joukkoon soijajauho tai mantelijauho.

Halutessa voi laittaa makeutusainetta.

Paista 200 asteessa 10-15 min. Tarjoile kermavaahdon kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Tanttamari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 180g1306kcal2.1g0.7g146.3g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 248g343kcal30.9g0.7g24.3g0g
Taloussuklaa, lidl (Fin carre), annos 200g180g862kcal12.6g93.6g48.6g0g
Hermesetas-jauhe9g26kcal0.1g5g0g3.6g
Soijajauho, Reformi vähärasvainen14g49kcal6.8g4.9g0.1g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1260g5171kcal105g209.8g438.6g11g
Valittu annoskoko630g2586kcal52.5g104.9g219.3g5.5g
Annoskoko puolitettuna315g1293kcal26.3g52.5g109.7g2.8g
Arvot/100g100g410kcal8.3g16.7g34.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175038