Raejuustomakaroonilaatikko

Pasta sipuli ja jauheliha.

Laita keittämätön pasta, rejuusto ja valkuaiset uuninkestävään vuokaan, lisää paistettu sipuli ja jauheliha.

Lisää litra keitettyä vettä ja mieleiset mausteet.

Sekoita kunnolla.

Anna olla uunissa 200C
noin tunnin.

Anna sen jälkeen vetäytyä kunnolla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Hade
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino94g319kcal21.6g49.7g3.5g5.6g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g150g98kcal19.5g3g0.4g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha150g249kcal28.5g0g15g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g39g17kcal3.9g0.2g0g0g
Vesi188g0kcal0g0g0g0g
Sipuli, kokonainen 50g9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1260g1368kcal147.2g106.8g37.8g11.4g
Valittu annoskoko630g684kcal73.6g53.4g18.9g5.7g
Annoskoko puolitettuna315g342kcal36.8g26.7g9.5g2.9g
Arvot/100g100g109kcal11.7g8.5g3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148930