Fetasardiinit

Kuullota sipulia öljyssä hetki, lisää sitten tomaattimurska.

Sen jälkeen sardiinit sekä feta.

Mausta basilikalla ja mustapippurilla, purista sitruunamehu sekaan myös.

Lopuksi lisää myös keitetty pasta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy 10g90kcal0g0g10.1g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g30g8.1kcal0.4g1.4g0g0.5g
Valkosipuli 5.2g5.7kcal0.4g0.9g0g0.1g
Pirkka luomu tomaattimurska375g112kcal5.2g24.4g1.9g0g
Sardiini öljyssä (Pirkka), annos 85g68g148kcal15.5g0.7g9.4g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 75g170kcal10.5g1.3g13.5g0g
Sitruunamehu, laimentamaton15g3.1kcal0g0.2g0g0g
Spagetti 53g172kcal5.3g34.8g0.6g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1260g1419kcal74.6g127.4g71g4.8g
Valittu annoskoko630g709kcal37.3g63.7g35.5g2.4g
Annoskoko puolitettuna315g355kcal18.7g31.9g17.8g1.2g
Arvot/100g100g113kcal5.9g10.1g5.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223304