Karpin kaalilaatikko

Keitä kaali lihaliemessä n 20min).

Paista jauheliha ja sipulit, lisää suola ja pippuri.

Sekoita kerma ja munat paistovuoassa.

Lisää kaalit ja jauheliha vuokaan.

Sekoita.

Paista 225 c, kunnes pinta on sopivan ruskeaa.

Anna vetäytyä hetki, jotta neste tasaantuu.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Aminohappo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali292g62kcal3.5g9.9g0.6g6.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha175g291kcal33.3g0g17.5g0g
Kananmuna kuoreton 64g92kcal8g0.2g6.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 58g193kcal1.2g1.8g20.4g0g
Suola, annos 3g1.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.6g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi3.2g9kcal0.3g0.2g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)35g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1260g1313kcal93.8g28g91.8g13.4g
Valittu annoskoko630g656kcal46.9g14g45.9g6.7g
Annoskoko puolitettuna315g328kcal23.5g7g23g3.4g
Arvot/100g100g104kcal7.4g2.2g7.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=241398