Kaaliporkkanamuhennos

-Pilko kaalit
- Kuori tai pese porkkanat ja suikaloi juustohöylällä ohuiksi suikaleiksi
- Laita jauhelihat paistumaan pannulle
- Lisää kaalit ja porkkanat kun jauheliha alkaa olemaan n. puoliksi kypsää
- Anna muhia kunnes jauheliha on kypsynyt ja kaalit sekä porkkanat hieman pehmenneet
- Lisää vielä creme bon jour ja sekoita

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Maaria80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali292g62kcal3.5g9.9g0.6g6.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g110g31kcal0.7g6.6g0.2g2.8g
Pirkka nauta-sikajauheliha 20% rasvaa (100g/annos)140g336kcal24.5g0g28g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit88g114kcal2.6g1.8g11.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1260g1085kcal62.6g36.6g80.4g17.8g
Valittu annoskoko630g542kcal31.3g18.3g40.2g8.9g
Annoskoko puolitettuna315g271kcal15.7g9.2g20.1g4.5g
Arvot/100g100g86kcal5g2.9g6.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318996