Hernekeitto, sianliha-pekoni

Liotetaan kuivia herneitä ohjeen mukaan yli yön. Ruskistetaan lihat ja kipataan herneiden sekaan kiehumaan.

Annetaan muhia matalalla lämmöllä kauan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 840 grammaa

Krissy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianlihasuikale, annos 100g225g491kcal41.2g0g36.7g0g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus105g368kcal14.7g0.5g33.6g0g
Herne kuivattu300g846kcal53.7g145.5g3g30g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1260g3408kcal219.2g292g146.6g60g
Valittu annoskoko630g1704kcal109.6g146g73.3g30g
Annoskoko puolitettuna315g852kcal54.8g73g36.7g15g
Arvot/100g100g271kcal17.4g23.2g11.6g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=34161