Parmesaani-kana fetalla

Laita kanafileet rypsiöjlyllä öljytylle kuumalle pannulle.

Mausta fileet pippurilla ja ruhosipulilla, ehkä lisää hitu suolaa.

Paista fileet lähes kypsiksi.

Lisää raastettu parmesaani ja feta.

Paista fileet kypsiksi.

Tarjoa fileet keitetyn parsan kera, pannulle jää juustoista mehevä kastike...

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerifilee, marinoimaton360g385kcal83.2g0g5.4g0g
Fetajuusto arla 8% (100g)180g270kcal28.8g7.2g14.4g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)27g194kcal0g0g21.6g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g40g152kcal9.5g0g13.1g0g
Maustepippuri, annos 1g4.5g0.1kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli 19g4.3kcal0.3g0.3g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1260g2012kcal243.6g15g109.2g1g
Valittu annoskoko630g1006kcal121.8g7.5g54.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna315g503kcal60.9g3.8g27.3g0.3g
Arvot/100g100g160kcal19.3g1.2g8.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=375153