Kasvislaatikko

Kaikki juurekset raastetaan karkeaksi raasteeksi.

Juusto, polar, maizena, vesi ja kasvisliemifondi kiuhautetaan niin että suurus sakenee ja juusto sulaa.

Kaikki vuokaan ja uuniin, 200 astetta ja tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Katjossu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa18g3kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Lanttu 105g30kcal1g4.8g0.3g1.9g
Sipuli (kuorittu)58g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Porkkana, keskikokoinen 65g58g16kcal0.3g3.5g0.1g1.5g
Punajuuri 117g45kcal1.2g8g0.2g2.9g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g6.4g16kcal0.4g0.5g1.3g0g
Sulatejuusto polar 9% levittyvä (Valio), annos 10g58g87kcal10.5g0g5.2g0g
Maizena maissitärkkelys35g122kcal0.3g30.4g0g0g
Vesi175g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1260g672kcal29.2g100.8g14.6g14.8g
Valittu annoskoko630g336kcal14.6g50.4g7.3g7.4g
Annoskoko puolitettuna315g168kcal7.3g25.2g3.7g3.7g
Arvot/100g100g53kcal2.3g8g1.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=416162