Pasta e fagioli

Mausta suolalla, persiljalla, tuoreella basilikalla ja mustapippurilla

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 12g108kcal0g0g12.2g0g
Sipuli (kuorittu)37g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g53g15kcal0.3g3.1g0.1g1.3g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka18g1.9kcal0.2g0.2g0g0.2g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Pirkka), annos 230g201g195kcal14.1g26.1g1g11.7g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)219g66kcal2.2g13.1g0.4g2.2g
Makaroni, pasta 66g215kcal6.7g43.5g0.7g2.2g
Pinaatti 22g2.9kcal0.4g0.1g0.1g0.3g
Valkosipuli 3.5g3.8kcal0.3g0.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1260g1234kcal49.4g177g29.2g37.2g
Valittu annoskoko630g617kcal24.7g88.5g14.6g18.6g
Annoskoko puolitettuna315g309kcal12.4g44.3g7.3g9.3g
Arvot/100g100g98kcal3.9g14g2.3g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=462284