Valkokaalisalaatti

Pilko aineet ja sekoita.

Suihkuta oliiviöljy pääle viimeiseksi (10 painnallusta a 1 kcal)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 210g58kcal2.5g8.5g0.4g4.4g
Kirsikkatomaatti, suomalainen84g17kcal0.5g3.2g0.3g1.2g
Kurkku, tuore70g7kcal0.4g1.2g0.1g0.5g
Päärynä kuorittu 196g85kcal0.6g15.7g0.2g7.6g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki70g56kcal9.1g1.4g1.4g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu Golden Star)0.8g7.6kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1260g461kcal26.2g60g6.4g27.4g
Valittu annoskoko630g230kcal13.1g30g3.2g13.7g
Annoskoko puolitettuna315g115kcal6.6g15g1.6g6.9g
Arvot/100g100g37kcal2.1g4.8g0.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84714