Kalakeitto

Kuutioi sipuli ja kuori ja pilko perunat.

Laita voi ison kattilan pohjalle ja anna hetken sulaa.

Varo ettei pala! Kuullota sipulia voissa pieni hetki ja lisää vesi ja fondi.

Anna kiehahtaa ja lisää perunat.

Anna kiehua miedolla lämmöllä viitisen minuuttia.

Lisää seiti (annospalat kannattaa kuutioida....

:D ) ja maalaiskasvikset ja anna keiton kiehua kunnes perunat tuntuvat kypsiltä.

Lisää maito ja kiehauta.

Mausteita voi laittaa maun mukaan, itse lisäsin lime-pippuria.

:)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 505 grammaa

Mamsikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 20g6kcal0.2g0.9g0g0.3g
Peruna, vanha, kuorittu 130g99kcal2.4g20.1g0.3g1.3g
Seiti pakaste 75g58kcal13.2g0g0.5g0g
Voi 2.8g20kcal0g0g2.2g0g
Fond du chef fish (Knorr), annos 28g7g9kcal0.3g1.5g0.2g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 325g0kcal0g0g0g0g
Maalaiskasvikset, porkkana, papu, keltainen porkkana, palste (Apetit), annos 70g33g13kcal0.3g2.1g0.1g0.9g
Arki kevytmaitojuoma (Valio), annos 150g38g17kcal1.1g1.8g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1262g445kcal35g52.8g7.8g5.2g
Valittu annoskoko631g223kcal17.5g26.4g3.9g2.6g
Annoskoko puolitettuna315g111kcal8.8g13.2g2g1.3g
Arvot/100g100g35kcal2.8g4.2g0.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=405442