Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja mausta haluamallasi tavalla, kiehauta vesi, lisää ruusukaalit ja anna kiehua miedolla lämmöllä n. 5 min. Lisää muut kasvikset ja jauheliha ja keitä miedolla lämmöllä vielä n. 5 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittojuurekset,Rainbow 450g (Rainbow), annos 450g1800g450kcal19.8g90g0g0g
Ruusukaali (Findus), annos 100g225g79kcal9g7.9g0.9g10.1g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 1080g1491kcal202.5g0g75.6g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl45g113kcal5.4g0.7g9.9g0g
Vesi3150g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12600g4265kcal473.4g197.2g172.8g20.2g
Valittu annoskoko6300g2133kcal236.7g98.6g86.4g10.1g
Annoskoko puolitettuna3150g1066kcal118.4g49.3g43.2g5.1g
Arvot/100g100g34kcal3.8g1.6g1.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109994