Makaronia tonnikalalla

Keitetään makaroni
Paistetaan tonnikala sekä herneet.

Sekoitetaan loppuvaiheessa.

Lisätään ketsuppia tarpeen mukaan.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Xjaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herneitä (Euroshopper), annos 100g500g350kcal22.5g65g0g0g
Tonnikala auringonkukkaöljyssä (Nixe), annos 185g3700g12247kcal1742.7g0g580.9g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 1100g1062kcal33.1g215.5g3.5g10.9g
Felix,tomaattiketchup1000g500kcal15g100g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12600g28319kcal3626.6g761g1178.8g21.8g
Valittu annoskoko6300g14159kcal1813.3g380.5g589.4g10.9g
Annoskoko puolitettuna3150g7080kcal906.7g190.3g294.7g5.5g
Arvot/100g100g225kcal28.8g6g9.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=155928