Jauhelihapötkylät (karppi)

Laita kulhoon munat, juustot ja mausteet.

Pilko sekaan sipulit ja tomaatit pieniksi kuutioiksi.

Lisää jauheliha.

Pyöräytä mössöä käsin muutaman kerran jotta aineet sekoittuvat.

Muotoile leivinpaperille vedessä kastetuin käsin pötkylöitä.

Paista pötkylöitä uunissa 225 asteessa n. 25 min, kunnes pinta on ruskea.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 2800g6200kcal490g0g476g0g
Kananmuna kuoreton 880g1255kcal110g2.6g90.2g0g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g800g936kcal22.4g32g80g0g
Edamer Viipale, annos 18g800g2576kcal200g16g192g0g
Sipuli 300g91kcal3.7g14.4g0.6g5.1g
Valkosipuli 100g108kcal7.9g16.3g0.6g2.1g
Tomaatti 600g137kcal3.4g20.7g1.8g8.4g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12600g22651kcal1676.6g210.2g1683g35.4g
Valittu annoskoko6300g11326kcal838.3g105.1g841.5g17.7g
Annoskoko puolitettuna3150g5663kcal419.2g52.6g420.8g8.9g
Arvot/100g100g180kcal13.3g1.7g13.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201249