Opiskelijan pannari

Vatkaa munat, sekoita muut aineet joukkoon: litra maitoa, lusikallinen suolaa ja 5 dl vehnäjauhoja.

Anna taikinan olla 10 min 'kypsymässä'.

Laita uunipellille 25 g voita 225 asteiseen uuniin.

Kun voi on sulanut ja 10 min taikina seisonut, kaada taikina uunipellille voin päälle ja paista uunissa n 30 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 4000g2530kcal120g192g140g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta1300g4680kcal169g910g27.3g45.5g
Voi 100g725kcal1.2g0.4g81.3g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 880g1255kcal110g2.6g90.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12600g18382kcal800.4g2210g677.6g91g
Valittu annoskoko6300g9191kcal400.2g1105g338.8g45.5g
Annoskoko puolitettuna3150g4596kcal200.1g552.5g169.4g22.8g
Arvot/100g100g146kcal6.4g17.5g5.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264356