Mustikka-suklaahillo makean himoon HY

Pane 350 grammaa mustikoita paksupohjaiseen kattilaan.

Lisää 1 rkl vettä, 1,5 rkl sitruunamehua ja 250 g hillosokeria.

Anna kiehua hiljalleen 7-8 min. Anna jäähtyä vähän.

Hakkaa suklaa karkeaksi muruksi ja sekoita hilloon.

Kaada puhtaaseen purkkiin ja jäähdytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 788 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 2800g1233kcal14g179.2g16.8g92.4g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g2000g7800kcal0g1960g0g0g
Suklaa tumma 1200g6198kcal46.8g639.1g372g63.6g
Vesi, vesijohtovesi 120g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton180g38kcal0.5g2.9g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12600g30537kcal122.6g5562.4g777.6g312.4g
Valittu annoskoko6300g15269kcal61.3g2781.2g388.8g156.2g
Annoskoko puolitettuna3150g7634kcal30.7g1390.6g194.4g78.1g
Arvot/100g100g242kcal1g44.1g6.2g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305914