Lasagne hirven jauhelihasta, nopea

Ruskista sipuli ja jauheliha öljy/valkosipulivoissa.

Lisää tomaatti, ranskankerma (voi korvata kevytkermalla), sulatejuusto, soija, mausteet ja suola.

Kokoa: jauheliha ensin, sitten levy ja taas jauheliha (tulee 3-4 kerrosta).

Valkokastiketta ei tarvita jos käytät tuorepastaa.

Tarvitsee uunissa vain 20 minuuttia 225 jos tuorepasta.

Ripottele päälle mozarellaraaste.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 1866g2097kcal394.4g0g56g0g
Sipuli (kuorittu)281g76kcal3.7g13.5g0.6g4.8g
Jauheliha porsaan 12%933g1978kcal168g0g112g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 700g1941kcal14g21g196g0g
Tomaattimurska, 1 prk933g250kcal5.6g49.5g1.9g13.1g
Oltermanni sulatejuusto, pehmeästi levittyvä233g723kcal25.7g0.2g65.3g0g
Juusto, mozzarella 233g608kcal43.4g0g47.4g0g
Soijakastike 70g42kcal3.6g6.6g0.1g0g
Lasagnelevy, euroshopper933g3266kcal112g662.6g13.1g0g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g70g448kcal0.8g2.1g49.7g0g
Rypsiöljy 47g413kcal0g0g46.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12600g23685kcal1542.4g1511g1177.6g35.8g
Valittu annoskoko6300g11843kcal771.2g755.5g588.8g17.9g
Annoskoko puolitettuna3150g5921kcal385.6g377.8g294.4g9g
Arvot/100g100g188kcal12.2g12g9.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315662