Macaroni alla carbonara e broccoli

Keitä makaronit ja parsakaalit suolatussa vedessä.

Paista suikaloitu kinkku ja silputtu valkosipuli öljyssä.

Riko kananmunan rakenne ja yhdistä (puolet) kerman kanssa.

Sekoita pasta kinkkusuikaleiden joukkoon, lisää muna-kerma kuumaan seokseen ja tarjoile parsakaalien kera.

(Parsakaalitkin voi seata halutessaan.)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 1100g3601kcal112.1g730.4g12.1g36.9g
Keittokinkku ohuen ohut (Snellman), annos 10g1200g1260kcal228g6g36g0g
Oliiviöljy 80g708kcal0g0g80g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g70g73kcal5.5g11.4g0.4g1.4g
Ruoka 5%, rypsiöljystä (Valio), annos 250g1250g1000kcal18.8g83.8g62.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 600g753kcal66g1.6g54.1g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl2000g600kcal92g38g6g32g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12600g15988kcal1044.8g1742.4g502.2g140.6g
Valittu annoskoko6300g7994kcal522.4g871.2g251.1g70.3g
Annoskoko puolitettuna3150g3997kcal261.2g435.6g125.6g35.2g
Arvot/100g100g127kcal8.3g13.8g4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319180