Jauhelihavuoka

Ruskista ja mausta jauheliha.

Lado vuokaan ensin kesäkurpitsaa siivuina ja päälle sipulirenkaita.

Ripaus suolaa ja mausteita.

Seuraavaksi jauhelihaa ja espanjalaisia vihanneksia.

Näiden päälle uusi kerros kesäkurpitsaa ja sipulia, jauhelihaa ja vihanneksia.

Paista uunissa noin 200C 20-30 min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Helkkyli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2000g3320kcal380g0g200g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1500g271kcal8.4g37.5g6g10.5g
espanjalaiset vihannekset (Findus), annos 400g2000g800kcal30g90g40g50g
Sipuli 800g242kcal10g38.4g1.6g13.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12600g9265kcal856.8g331.8g495.2g148.2g
Valittu annoskoko6300g4633kcal428.4g165.9g247.6g74.1g
Annoskoko puolitettuna3150g2316kcal214.2g83g123.8g37.1g
Arvot/100g100g74kcal6.8g2.6g3.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343262