Kesäkurpitsalasagne

Leikkaa kesäkurpitsat ohuisi pitkiksi viipaleiksi.

Levitä ne leivinpaperille, ripottele pinnalle suolaa ja anna itkettyä hetki.

Kuutio tomaatit, lisää mukaan reilusti basilikaa ja murskaa vaikka kauhalla astiassa.

Valmista juustokastike.

Sulata voi kattilassa, lisää vehnäjauhot ja kypsennä hetki, älä anna palaa.

Lisää maitoa hyvin vispilöiden.

Kun kastike on sakeaa, ota se pois liedeltä ja lisää juustoraasteesta puolet, suolaa ja ripaus muskottipähkinää.

Kuivaa kesäkurpitsaviipaleet talouspaperilla.

Lado lasagnevuokaan vuorotellen lasagnelevyjä, kesäkurpitsaa, tomaatti-basilikaseosta, parmesanjuustoa ja juustokastiketta.

Aloita kastikkeella ja lopeta siten, että päällimmäiseksi tulee kesäkurpitsaa ja juustokastiketta.

Laita loput juustoraasteesta päällimmäiseksi.

Paista 200 asteisessa uunissa noin tunnin verran.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 394 grammaa

Kaizu27
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2666g481kcal14.9g66.6g10.7g18.7g
Lasagnelevy, täysjyvä (Myllyn paras), annos 12g400g1371kcal48.8g268.3g3.2g30.8g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 1333g569kcal45g64g13.3g0g
Oivariini pehmeästi levittyvä, 6g67g453kcal0.7g0.7g50g0g
Vehnäjauho puolikarkea 80g274kcal8.1g56g1g2.8g
Juustoraaste Arla Magre 17%400g1120kcal116g10g68g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1333g271kcal8g50.6g4g18.7g
Parmesaani raaste, Somerfield27g103kcal8.8g0g7.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12608g9285kcal500.6g1032.4g315.6g142g
Valittu annoskoko6304g4643kcal250.3g516.2g157.8g71g
Annoskoko puolitettuna3152g2321kcal125.2g258.1g78.9g35.5g
Arvot/100g100g74kcal4g8.2g2.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=80107