JVKurmee Kani Conejo en salmorejo

Kani palasiksi.

Valkosipuli, suola, chili, paprikajauhe (saisi olla enemmänkin), etikka, öljy ja laakerinlehdet marinadiksi ja kani uimaan vuorikautta ennen paistoa.

Paisto.

Loppu valkosipuli, paprikajauhe, suola ja paistetut sisäelimet muutaman paprikanpalasen kanssa mixeriin ja lisää seus pataan.

Muutamaksi tunniksi pataan ja ryppypotut mukaan pöytään.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 15g16kcal1.1g2.4g0.1g0.3g
Chili paprika punainen3.8g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 2.5g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 2.5g8kcal0.4g0.5g0.3g0.9g
Kani 375g611kcal79.3g0g32.6g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g25g5kcal0g1.6g0g0g
Oliiviöljy 13g111kcal0g0g12.5g0g
Paprika punainen 51g15kcal0.5g2.3g0.2g1g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0.5g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g4.5g1.1kcal0g0.4g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g4.8g4.3kcal0.1g0.2g0.3g0g
Alkoholiton valkoviini ebony vale (Saksa), annos 100g35g11kcal0g0g0g0g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1263g1566kcal163g15.6g92g4.6g
Valittu annoskoko632g783kcal81.5g7.8g46g2.3g
Annoskoko puolitettuna316g392kcal40.8g3.9g23g1.2g
Arvot/100g100g124kcal12.9g1.2g7.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=417386