Lihaperunalaatikko

1. Kuori ja pilko perunat (vaikea sanoa paljonko niitä pitää olla, mutta vuuan koon mukaan.

Voi käyttää myös valmiita pakasteperunoita jotka on pilkottu valmiiksi)

2. Silppua sipuli

3. Kiehuta vesi ja lisää lihaliemikuutio.

Mausta lihapalat suolalla ja maustepippurilla.

4. Laita perunat ja lihat + paistettu sipuli vuokaan ja kaada lihaliemi päälle siten, että neste peittää lihat ja perunat

5. Paista uunissa 200 asteessa kunnes perunat on kypsiä.

Tanzugga
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi167g0kcal0g0g0g0g
Sianliha.keskiarvo200g436kcal37g0g32.6g0g
Peruna (keitetty kuorineen)250g170kcal3.7g36.7g0.5g2g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi (1kuutio)vähäsuol. ja rasvainen5g16kcal0.4g2.7g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1263g1248kcal82.4g79.8g66.8g4.4g
Valittu annoskoko632g624kcal41.2g39.9g33.4g2.2g
Annoskoko puolitettuna316g312kcal20.6g20g16.7g1.1g
Arvot/100g100g99kcal6.5g6.3g5.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=34083