Tonnikala - pastalaatikko

Keitä pasta liemikuutiolla maustetussa vedessä 10 minuuttia.

Valuta pasta.

Hienonna
sipuli ja tilli.

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.

Lado voideltuun
uunivuokaan vuorotellen pastaa ja tonnikalaa.

Kaada tomaattikastike vuokaan ja ripottele
päälle korppujauhoja.

Paista 225 °C:n lämpötilassa noin 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras146g467kcal20.1g84.6g4.7g12g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)93g103kcal23.3g0g0.9g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.9g4.9kcal0.2g0.2g0.4g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g69g19kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Tilli, tuore 2.9g0.9kcal0.1g0g0g0.1g
Kapris etikkaliemessä varrellinen (Figaro), annos 30g8.8g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Soijakastike 11g6.3kcal0.5g1g0g0g
Bertolli Grilled vegetable pastakastike 500g146g88kcal2.9g12.4g2.9g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)146g88kcal1.5g6.6g5.8g0g
Mustapippuri 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.2g
Korppujauho 7.3g27kcal0.8g5.5g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1264g1611kcal101.2g228.2g29.8g27.8g
Valittu annoskoko632g806kcal50.6g114.1g14.9g13.9g
Annoskoko puolitettuna316g403kcal25.3g57.1g7.5g7g
Arvot/100g100g128kcal8g18.1g2.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84964