Mausteinen naudanlihapata

Kuumenna rypsiöljy suuressa kasarissa ja ruskista lihanpalat.

Lisää joukkoon silputtu sipuli sekä chilipalko.

Anna hautua muutama minuutti.

Lisää sokeri, suola sekä paprikajauhe ja kirsikkatomaatit.

Hauduta boin 45 minuuttia.

Tarjoa paistetun viljaseoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 60g530kcal0g0g59.9g0g
Naudan Sisäpaisti2997g3297kcal659.4g3g89.9g0g
Sipuli (kuorittu)480g130kcal6.2g23g1g8.2g
Chili paprika punainen270g108kcal5.4g24.3g0g0g
Sokeri 30g122kcal0g29.9g0g0g
Suola, annos 3g48g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 30g96kcal4.4g5.5g3.9g11.2g
Kirsikkatomaatti, säilyke (Mutti), annos 400g2398g863kcal43.2g153.5g7.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12624g10291kcal1437.2g478.4g323.8g38.8g
Valittu annoskoko6312g5146kcal718.6g239.2g161.9g19.4g
Annoskoko puolitettuna3156g2573kcal359.3g119.6g81g9.7g
Arvot/100g100g82kcal11.4g3.8g2.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313729