Jogurttijäätelö hillolla

1.Vatkaa sokerit ja keltuaiset.

2.Vatkaa kerma toisessa kulhossa.

3.Yhdistä vaahdot ja Bulgarian jogurtti.

4.Laita vaahto pakastusrasiaan, pyörittele hilloa joukkoon.

5.Pakasta ainakin 4h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Titta43
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl330g1121kcal6.6g9.9g115.4g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)3200g1920kcal108.8g144g112g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g640g410kcal22.4g1.3g160g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g64g256kcal0g63.4g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g480g1920kcal0g480g0g0g
Mansikkahillo 1600g3622kcal9g863g1.6g14.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12627g18496kcal293.6g3123.2g778g28.8g
Valittu annoskoko6314g9248kcal146.8g1561.6g389g14.4g
Annoskoko puolitettuna3157g4624kcal73.4g780.8g194.5g7.2g
Arvot/100g100g147kcal2.3g24.7g6.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256958