Kana-kasviskastike

Laita öljy kasariin.

Ruskista kanaa hetki.

Lisää suikaloidut paprikat, huuhdottu ja pilkottu purjo sekä pilkottu tomaatti.

Huuhdo kesäkurpitsa ja halkaise se pituussuunnassa kahtia ja halkaise molemmat puolikkaat vielä pituus ja leveyssuunnassa kahtia.

Vuole juustohöylällä kesäkurpitsa lastuiksi ja lisää kastikkeeseen.

Lisää tomaattimurska ja lihaliemi liuotettuna 2dl kuumaa vettä.

Lisää 1 rkl vehnäjauhoa ja sekoita.

Kypsennä noin 15 min, tai kunnes kastike on sopivan kypsää.

Lisää hienonnettu basilika sekä mustapippuria, suolaa ja paprikajauhetta maun mukaan.

Nauti riisin tai tumman pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Nahkuri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore 30g8.1kcal0.9g0.3g0.2g0.5g
Purjosipuli 159g36kcal2.9g3.8g0.3g3.3g
Kesäkurpitsa zucchini 1199g217kcal6.7g30g4.8g8.4g
Paprika punainen 681g199kcal6.4g30.6g2.7g12.9g
Rypsiöljy 81g716kcal0g0g81g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g30g90kcal4.8g2.1g6.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 600g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti 600g137kcal3.4g20.7g1.8g8.4g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g1799g1709kcal359.8g0g12.6g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)1110g444kcal12.2g79.9g5.5g15.5g
Vehnäjauho puolikarkea 30g103kcal3.1g21g0.4g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12636g7317kcal800.4g376.8g232.4g100g
Valittu annoskoko6318g3659kcal400.2g188.4g116.2g50g
Annoskoko puolitettuna3159g1829kcal200.1g94.2g58.1g25g
Arvot/100g100g58kcal6.3g3g1.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185762