Katkaraputsatsiki ja leipäkolmiot

Kopio: Siirry sivulle!

1. Sulata katkaravut jääkaapissa tai huoneenlämmössä pakkauksen ohjeen mukaan.

Valuta katkaravut hyvin.

2. Raasta kuorittu omena ja kurkku karkeaksi raasteeksi.

Pane kurkku valumaan siivilään.

Purista ylimääräinen neste pois.

Hienonna puolikas punasipulia, valkosipulinkynnet ja tilli. 3. Sekoita ruokajogurtin joukkoon sitruunanmehu, hunaja, suola, mustapippuri, puna- ja valkosipuli.

Lisää katkaravut, omena- ja kurkkuraaste sekä hienonnettu tilli.

Anna maustua kylmässä hetken aikaa ennen tarjoamista.

4. Paahda paahtoleivät rapeiksi ja leikkaa kolmioiksi.

Tarjoa katkaraputsatsikin kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Jjarvi76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)103g68kcal15.5g0g0.7g0g
Omena, keskikokoinen 200g115g39kcal0.2g8.1g0.3g2.1g
Kurkku, tuore57g5.7kcal0.3g1g0.1g0.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g57g16kcal0.7g2.7g0.1g1g
Valkosipuli 6g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Tilli, tuore 29g8.6kcal1.1g0.3g0.2g0.6g
Ruokajogurtti Valio115g103kcal5.2g5.7g6.9g0g
Sitruunamehu, laimentamaton17g3.6kcal0.1g0.3g0g0g
Hunaja 11g38kcal0.1g9.3g0g0g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.2g
Paahtoleipä, monivilja 120g303kcal9.2g52.6g4.9g5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1264g1185kcal66g162.4g26.4g18.8g
Valittu annoskoko632g593kcal33g81.2g13.2g9.4g
Annoskoko puolitettuna316g296kcal16.5g40.6g6.6g4.7g
Arvot/100g100g94kcal5.2g12.9g2.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108358