Juurespata

Kasvikset kuoritaan ja lohkotaan.

Lisätään mausteeksi muutama maustepippuri ja vähän paprikajauhetta.

Keitetään lihaliemessä hiljalleen, kunnes juurekset ovat kypsiä.

Kuutioi sulatejuusto sekaan.

Kuumenna ja lisää persilja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Annikki57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 83g24kcal0.8g3.8g0.2g1.5g
Porkkana 125g41kcal0.8g6.9g0.2g3.2g
Juuriselleri 21g6.5kcal0.3g1g0g0.6g
Peruna, vanha, kuorittu 166g127kcal3.1g25.8g0.3g1.7g
Sipuli 21g6.3kcal0.3g1g0g0.4g
Lihaliemi Rainbowin lihaliemikuutiosta166g8.3kcal0.3g0.7g0.7g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas42g117kcal7.9g0g9.2g0g
Persilja 8.3g2.3kcal0.1g0.1g0g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1265g663kcal27.2g78.6g21.2g16.2g
Valittu annoskoko632g331kcal13.6g39.3g10.6g8.1g
Annoskoko puolitettuna316g166kcal6.8g19.7g5.3g4.1g
Arvot/100g100g52kcal2.2g6.2g1.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146390