Makkarakastike

Paista makkara ja sipuli öljyn kera.

Mausta suolalla ja grillimausteella.

Lisää joukkoon jauhot.

Lisää vesi kun jauhot on kuullotettu.

Lisää ketsuppi.

Anna hautua hetken ja tarjoile perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grillimakkara, Atrilli, Atria250g500kcal22g25g35g0g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix56g28kcal0.8g5.6g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g28g253kcal0g0g28.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 13g43kcal1.3g8.7g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1265g1666kcal49g81.8g127.2g2g
Valittu annoskoko633g833kcal24.5g40.9g63.6g1g
Annoskoko puolitettuna316g417kcal12.3g20.5g31.8g0.5g
Arvot/100g100g132kcal3.9g6.5g10.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271823