Sirkan jäätelökakku

Vatkaa munankeltuaiset ja sokeri vaahdoksi, lisää sulatejuusto vahtoon.

Vatkaa munanvalkuaiset vaahdoksi.

Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää vaniljasokeri.

Sekoita seokset keskenään.

Laita irtopohjavuoan pohjalle Digestive-keksin murusia (3 keksiä).

Kaada päälle ”jäätelöseos”.

Sirottele päälle taas 3 Digestive-keksin muruset.

Laita vuoka pakastimeen yöksi.

Sulaa nopeasti eli syötävä heti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 723 grammaa

Anselmi55
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl263g893kcal5.3g7.9g91.9g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g7g28kcal0g6.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 48g69kcal6g0.1g4.9g0g
Sokeri 149g604kcal0g148.6g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g88g219kcal12.3g3g17.5g0g
Välipalakeksi, digestive 79g337kcal5.1g46.5g14.4g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1265g4297kcal57.4g426g257.4g5.2g
Valittu annoskoko633g2149kcal28.7g213g128.7g2.6g
Annoskoko puolitettuna316g1074kcal14.4g106.5g64.4g1.3g
Arvot/100g100g340kcal4.5g33.7g20.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313912