Katkaraputsatsiki ja leipäkolmiot

Kopio: Siirry sivulle!

1. Sulata katkaravut jääkaapissa tai huoneenlämmössä pakkauksen ohjeen mukaan.

Valuta katkaravut hyvin.

2. Raasta kuorittu omena ja kurkku karkeaksi raasteeksi.

Pane kurkku valumaan siivilään.

Purista ylimääräinen neste pois.

Hienonna puolikas punasipulia, valkosipulinkynnet ja tilli. 3. Sekoita ruokajogurtin joukkoon sitruunanmehu, hunaja, suola, mustapippuri, puna- ja valkosipuli.

Lisää katkaravut, omena- ja kurkkuraaste sekä hienonnettu tilli.

Anna maustua kylmässä hetken aikaa ennen tarjoamista.

4. Paahda paahtoleivät rapeiksi ja leikkaa kolmioiksi.

Tarjoa katkaraputsatsikin kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Jjarvi76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)1030g680kcal154.6g0g7.2g0g
Omena, keskikokoinen 200g1145g389kcal2.3g81.3g3.4g20.6g
Kurkku, tuore573g57kcal3.4g9.7g0.6g4g
Punasipuli, kuorittu, 100g573g155kcal7.4g27.5g1.1g9.7g
Valkosipuli 60g65kcal4.7g9.8g0.4g1.3g
Tilli, tuore 286g86kcal10.6g2.6g2.3g6g
Ruokajogurtti Valio1145g1030kcal51.5g57.2g68.7g0g
Sitruunamehu, laimentamaton172g36kcal0.5g2.7g0g0.2g
Hunaja 115g378kcal0.6g92.5g0g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 5.7g16kcal0.6g2.2g0.2g1.5g
Paahtoleipä, monivilja 1202g3033kcal91.8g525.6g48.6g49.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12640g11852kcal656g1622.2g265g186.2g
Valittu annoskoko6320g5926kcal328g811.1g132.5g93.1g
Annoskoko puolitettuna3160g2963kcal164g405.6g66.3g46.6g
Arvot/100g100g94kcal5.2g12.8g2.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108358