Katkarapu-sienikastike

Silppua sipuli ja raasta/purista valkosipuli.

Kuullota rasvassa.

Lisää sienet ja paista hetkisen.

Lisää joukkoon tomaatti ja kerma.

Kiehauta.

Mausta suolalla ja chilijauheella.

Lisää katkaravut vasta vähän ennen tarjoilua, etteivät ne mene kumisiksi.

Tarjoa pastan tai riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljyvalmiste (Rainbow), annos 100g80g577kcal0g0g64.1g0g
Sipuli (kuorittu)521g141kcal6.8g25g1g8.9g
Valkosipuli 80g87kcal6.3g13.1g0.5g1.7g
X-tra herkkusieniä viipaleina(114g)913g137kcal18.3g9.1g0.9g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1602g401kcal20.8g67.3g3.2g0g
Katkarapu 1442g986kcal208.2g0g15.9g0g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen40g16kcal0.8g3.6g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1602g5289kcal32g48.1g560.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12640g15265kcal586.4g332.4g1292.6g21.2g
Valittu annoskoko6320g7632kcal293.2g166.2g646.3g10.6g
Annoskoko puolitettuna3160g3816kcal146.6g83.1g323.2g5.3g
Arvot/100g100g121kcal4.6g2.6g10.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197678