Sämpyläruudut perunalla

Lämmitä vesi 42 asteiseksi.

Lisää hiutaleet, joihin on sekoitettu kuivahiiva.

Lisää muut aineet ja sekoita tasaiseksi.

Kaada taikina uunipannulle leivinpaperin päälle ja taputtele jauhoisin käsin levyksi.

Kohota puolisen tuntia liinan alla lämpimässä paikassa.

Voitele maidolla.

Paista 225 asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.

Resepti kopioitu Marilelen blogista hieman muokaten: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Tiilimuuri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2486g0kcal0g0g0g0g
Ohrahiutale 174g575kcal14.4g112.2g3.5g15.8g
Kaurahiutale 199g744kcal28.8g113.4g14.5g19.9g
Perunamuusi870g692kcal13.9g105.3g23.5g7g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g55g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 60g242kcal0g59.6g0g0g
Rypsiöljy 224g1979kcal0g0g223.8g0g
Myllärin sämpyläjauhoseos 1 dl = 70g1392g4664kcal167.1g918.9g33.4g114.2g
Vehnäjauho puolikarkea 796g2730kcal81.1g556.9g9.5g27.8g
Ohralese (Myllyn paras), annos 40g50g157kcal6.5g30.3g1.2g6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12640g23566kcal623.6g3793.2g618.8g381.4g
Valittu annoskoko6320g11783kcal311.8g1896.6g309.4g190.7g
Annoskoko puolitettuna3160g5891kcal155.9g948.3g154.7g95.4g
Arvot/100g100g186kcal4.9g30g4.9g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=290941